Vul hier uw naam (*)
Invalid Input
     
E-mail adres (*)
Invalid Input
     
Onderwerp
Invalid Input
     
Stel uw vraag
Invalid Input
     
Vul hier het getal in Vul hier het getal in
Type het juiste getal.
     

Artensa is een bedrijf van Claudia Arendsen en Jan Martens, partners in het dagelijks leven en ook in deze zaak. Beiden liefhebbers van kunst en cultuur.

 

Claudia heeft een Roemeense moeder en heeft in Roemenië gestudeerd en gewoond. Zij heeft zich altijd verbonden gevoeld met de Roemeense geschiedenis. Claudia heeft Jan een aantal jaren geleden meegenomen naar de nog onbekende gebieden in Roemenië en hij werd direct verliefd op het authentieke landschap met z’n eigenzinnige mensen en hun eeuwenoude gebruiken. Samen leerden zij Roemeense meesters kennen die op bijzondere en geïnspireerde wijze vormgeven aan oude ambachten met een fijn gevoel voor esthetiek.

In de loop van tijd is een netwerk opgebouwd. Jan en Claudia bezoeken hun relaties regelmatig met als resultaat de bijzondere en mooie objecten die te zijn vinden zijn op deze website.

 

Bestellingen

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doen voor een kleed op maat, neem dan contact met ons op via mail info@artensa.nl of bel ons: 0643 271 511 – 0639 722 088. Levering in overleg.

 

Nieuws

Nieuwe producten brengen wij via facebook en mail onder de aandacht. Wilt u ook op de hoogte blijven stuur dan een mail naar info@artensa.nl of check www.facebook.com/artensa.nl